• > Szűcs Gabi és zenekara - swing és jazz


  Hagyományos swing zene, a klasszikus ’30-as, ’40-es évek szórakoztató muzsikája a hazai jazz élet legkiválóbb zenészeivel. Repertoárjukon a sztenderdeken kívül átiratok is szerepelnek, a modern műfajokból is csemegézve. Szűcs Gabi swing műsorában jól megfér egymással Ella Fitzgerald vagy Amy Winehouse legnagyobb slágerei, a klasszikus jazz-standardektől a blues-on át a legismertebb örökzöldekig mindazon dalok, amelyek ennek a műfajnak legszórakoztatóbb, legmeghatározóbb dalai. Mindezt egy egységes, jellegzetes hangszerelés fogja át, melynek meghatározó szereplői a Gabi mögött álló zenekar: zongora, bőgő, dob, szaxofon, amely nagyobb eseményeken fúvós-szekcióval is kibővül, így garantált a dinamikus, erőteljes és szórakoztató műsor.

  Zenekar:
  Szűcs Gabi – ének
  Pataj György – zongora
  Sárkány Sándor – nagybőgő
  Berdisz Tamás – dob
  Kuzbelt Péter - szaxofon

 • > Stereo


  Számos külföldi válogatáslemez és hazai rádiós siker után végre színpadra áll a hazai electro-swing moovement elsőszámú reprezentánsa, a Stereo Swing! És ki más tolmácsolhatná jobban a nagyszerű dalokat a leghitelesebben, mint a „Swing Díva”, Szűcs Gabi. Az electro-swing műfaj Európában évek óta dübörög. Nem is csoda, hiszen ideális találkozása két, egyébként nem túl közeli műfajnak. A swing dallamossága és az elektronikus zene dinamikája adja ennek a stílusnak az alapját, elemi erejét. A nemzetközi piacon sok előadót találunk, akik ezt a stílust képviselik, többek között Parov Stelar, a Tape Five, vagy épp a Club Des Belugas, azonban a hazai piacon alig van ilyen "vállalkozás". Ezt az űrt hivatott betölteni a Stereo Swing, Szűcs Gabi közreműködésével. A formáció zenekarrá bővülve a saját, angol nyelvű dalait játssza a táncolni vágyó közönségnek. A legjobb hazai DJ, jazz trombita, szaxofon, dob, ének felállásban. Nagyobb fesztiválokon, rendezvényeken speciális vetítés és a legjobb hazai swing táncosok is fellépnek velük.

  Szűcs Gabi – ének
  Koós-Hutás Áron – trombita
  Jász András / Herold Peti - szaxofon
  Nádor Dávid - dobok
  Dj Ordiman – dj

 • > Tűsarkú lépteim – nagyzenekaros koncert


  „Dolce vita” avagy Tűsarkú lépteim
  A lendületes zenei anyag az 50-es, 60-as évek „motown”-os, retrós zenéjét idézik meg, 7 fős zenekari kísérettel. Ezzel az anyaggal Szűcs Gabi a popzene műfajba lép át. Modern köntösbe öltöztek a korszak legismertebb dalai, megfűszerezve olyan mai slágerekkel, amik szintén ezt a korszakot idézik. Együtt a rockabilly, a soul, a motown, egyszóval egy olyan pörgős zenei élmény, ami női előadótól fájóan hiányzik a hazai zenei palettáról. Megidéződnek a ’60-as évek lányzenekari, a Pulp Fiction hangulat, izgalmas, forró hangulatú koncertshow. A műsorba illeszkedik Szűcs Gabi albumának, a Tűsarkú lépteimnek magyar nyelvű anyaga is, aminek „Úgysem felejtesz el” című dala lett ismert, köszönhetően a „Dal” című műsornak, ahol a középdöntőig jutott a versenyben.
  „Nagyon nagy rajongója vagyok ennek a korszaknak. Nemcsak a zenéjét szeretem, de a filmjeit, a divatját, a nőideálját, a férfi-női viszonyt, amit persze csak a filmekből ismerek. Vonz az a női kép, ami kialakult bennem erről a korról, magabiztos, magukra adó és büszke csajok, akik épp akkor kezdtek el kiállni magukért. Én is ilyen vagyok, néha kemény, büszke, de alapvetően nőies nő, aki ezt szereti is hangsúlyozni. A „dolce vita” hiányzik az életünkből, én így próbálom meg a mindennapokba becsempészni.” Az ország legjobb zenészei, két csodás vokalista és a felejthetetlen hangú Szűcs Gabi: felszabadult, lendületes koncert-show - ezt ígéri a „Dolce vita”.

  Szűcs Gabi – ének
  Gátos Iván – billentyűk
  Gátos Bálint – basszusgitár
  Tiba Sándor – dob
  Nagy Ádám – gitár
  Weisz Gábor – bariton szaxofon
  Gőbölös Krisztina – vokál
  Moravszki Enikő - vokál

 • > Szűcs Gabi – duettben, szólóban


  Piano Songs

  Meghitt, csendesebb felállás a „Piano Songs”, ahol Pataj György zongoristával a klasszikus swing zene legismertebb dalait játsszák el. Inspiráló, egymásra figyelő, virtuóz, elmélyült zene. A zongora és az alt női hang csengése együtt csodás élmény.

  Szűcs Gabi – szóló

  Félplayback produkció. Szórakoztató, alapvetően swing műsor, rendezvényekre, műsorszámként.

 • > Swinging Amy


  Amy Winehouse dalai swinges feldolgozásban.

  Egy különleges zenei utazás részesei lehetnek azok, akik Szűcs Gabi és zenekara produkcióját meghallgatják. Arra a feladatra vállalkoztak, hogy a legendás brit soul énekesnő, Amy Winehouse legismertebb, legjobb dalait swing átiratban szólaltassák meg. Ezzel a műsorral az ő dalai válnak klasszikussá, egy olyan zenei csemege részévé válnak, ami mindkét világ szerelmeseit megragadja. Kiforrott, érett, izgalmas zene, lendületes, humoros, egyben megindító egyszerre.
  „ Szó szerint egy álmom válik valóra ezzel a projekttel. Egy napon arra ébredtem, hogy hangosan kimondom: Swinging Amy… a fejemben már meg is szólalt a Rehab swing lüktetésben… nagyon szeretem Amy Winehouse munkásságát, a hangját, úgy gondolom, hogy az ő dalai swinges feldolgozásban új értelmet nyernek, új színekkel gazdagodnak. A dalok feldolgozását Kuzbelt Péter, a Showder Band vezetője, a kiváló szaxofonos készítette, ami garancia az újszerű, ötletes megszólalásra. Szórakoztató, szívbe markoló, a jazz, a swing legszebb hagyományait vegyítő zenei csemege a Rehab-en át a Valerie-ig, minden, amit szeretünk tőle.”
  A produkció számos hazai fesztiválon és a MÜPA-ban is nagy sikerrel mutatkozott be.

  Zenekar:
  Szűcs Gabi : ének
  Pataj György: zongora
  Sárkány Sándor: bőgő
  Berdisz Tamás: dob
  Kuzbelt Péter: szaxofon
  Kormos János: gitár